• Vyprodáno

Freediving

Existuje tisíc důvodů, proč začít s nádechovým potápěním. Touha po svobodě, dobrodružství v dálkách a hloubkách moří, řek a jezer. Často je to touha utéci před divokým tempem každodenního života, zadržet dech a po dobu jednoho nádechu se vydávat na jedinečné cesty. Vypnout myšlenky, a v nekonečnu času a prostoru nacházet dosud nepoznané zážitky.

369,00 Kč
S DPH
Počet
Přidat na seznam přání
Vyprodáno

Kniha je určena všem, kterým učarovalo souznění s podmořskou florou a faunou a nebo jen svět ticha nerušený dýchacími přístroji. Kniha  Obsahuje veškeré informace, které začátečník i pokročilý freediver hledá, a i když nemůže nahradit praktický kurz, je nezbytným společníkem pro výlety do podvodního světa. Čtenář se nejen dozví, jak se správně potápět, jak se vyhnout riziku, a jak správně zacházet se svým tělem, ale najde zde i základní informace o závodních verzích freedivingu a o freedivingu jako životním stylu.

Kniha obsahuje 6 kapitol zahrnující základy nádechového potápění, statickou apnoe, dynamickou apnoe a samozřejmě královskou kategorii - hlubinné nádechové potápění. Vše je doplněno fotografiemi, schématy a tabulkami.

Autoři:

Nikolay Linder je instruktor a trenér nádechového potápění u AIDA a SSI. Žije se svojí rodinou ve Freiburgu, kde vede vlastní obchod se zbožím pro potápění. Úspěšně organizuje závody ve freedivingu a sestavuje tréninkové plány pro některé špičkové nádechové potápěče. Navíc je velmi úspěšný v oblasti stress managementu a to za pomocí technik v oblasti freedivingu a jógy. Sám je aktivním sportovcem a držitelem některých titulů jako světového rekordu v potápění pod ledem. 

Phil Simha je jedním z nejvíce zveřejňovaných foto novinářů v Evropě. Velkou část života strávil cestováním a objevováním světových oceánů. Je ceněným instruktorem SSI a trenérem s patnáctiletou zkušeností. Pokud zrovna není někde na expedicích, žije v horách nad ženevskými jezery. V mnoha zemích Evropy je žádaným poradcem, přednášejícím a motivačním trenérem.

Formát B5, celobarvná, vazba šitá (!), počet stran 128, ISBN 978-80-87383-45-2

IFP Publishing
17121

Specifické reference

ean13
9788087383452